KULF 40 år

BiGs symposium 2016 ägnades åt Kultur i förskolan (KULF) som fyllde 40 år. Det firades den 8 november genom ett panelsamtal med Kate Thorlid, Ulla-Carin Borén och Lena Fridell som var med och grundade KULF.

BiG-medlemmar bidrog med två föreläsningar: Tarja Häikiö talade om "Kultur för, av och med barn", och Nathalie Davet och Karolina Westling samtalade kring Ylva Ågrens bildspel om "Barnkultur idag och imorgon - trender och tendenser". Det bjöds på kaffe, bubbel och bakelse i Kristallfoajén på Stora teatern i Göteborg!

Sidansvarig: Felicia Bigot Klinteberg|Sidan uppdaterades: 2017-10-31