Tense-Aspect Workshop 27-28 april

Seminarium, Workshop

Workshop 27-28 april inom forskningsprofilen Mångfald och universalier vid institutionen för språk och litteraturer och Grammatikseminariet vid Institutionen för svenska språket.

The papers cover a typologically diverse set of languages, including Romance, Slavic, Swedish, several Bantu languages and Somali.

The Program and Abstracts are available for download.

Föreläsare: Axel Fleisch, Nadja Zorikhina Nilsson (Stockholm), Lotta Aunio, Thera Crane (Helsinki), Laura Downing (SPL), Rasmus Bernander (SPL), Morgan Nilsson (SPL), Ingmar Söhrman (SPL), Kristian Blensenius (Svenska), Vera Wilhelmsen (Uppsala); Sebastian Dom (UGent)

Datum & tid: 2015-04-27

Kategorier: Forskning, Humaniora

Arrangör: Institutionen för språk och litteraturer