Feminist knowledge production and struggles against the far-right

Seminarium

Picture: #WallofResistance. Photo and installation: Sara Alfageeh with colleagues

As a part of the celebration of 40 years of feminist teaching and scholarship at the University of Gothenburg, the Gender Studies unit at the Department of Cultural Sciences invites to a symposium about feminist knowledge production and struggles against the far-right.

Föreläsare: Participants: Maja Sager and Marta Kolankiewicz (Lund University). Faith Mkwesha (Åbo Akadaemi University Turku/Helsinki University). Stine H Bang Svendsen (NTNU) Co-chairs: Mia Liinason and Lena Martinsson

Datum: 2018-12-07

Kategorier: Genusvetenskap