Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Behind the Screens Examensutställning

Utställning

Behind the Screens är en utställning som arrangeras av avgångsstudenterna från kandidatprogrammet Medier, Estetik och Kulturellt entreprenörskap. Studenterna har skapat kreativa, individuella verk med en vetenskaplig utgångpunkt, som är baserade på deras kandidatuppsatser.

Är Du nyfiken på vad som gömmer sig bakom digitala bilder och likes? Eller vill Du få ett konstnärligt perspektiv på perception eller samhällsförändringar? Välkommen till vår utställning Behind the Screens!

Behind the Screens är en utställning som arrangeras av avgångsstudenterna från kandidatprogrammet Medier, Estetik och Kulturellt entreprenörskap. Studenterna har skapat kreativa, individuella verk med en vetenskaplig utgångpunkt, som är baserade på deras kandidatuppsatser. Utställningen tar sig därför an olika ämnen inom kommunikation, mottagning, sociala beteenden och samhällsförändringar med en estetisk vinkling. Gemensamt för alla utställare är att de rör sig kring temat Behind the Screens.

Medier, Estetik och Kulturellt entreprenörskap är ett kandidatprogram vid Göteborgs universitet som startade hösten 2015. Med fokus på teoretisk fördjupning inom bland annat estetisk filosofi och kulturekonomi kombinerat med praktisk projektledning ger studenterna en bred förståelse för nya, kulturella fenomen. Programmet förbereder inför arbeten som analytiker och projektledare inom kultur- och mediesektorerna.

Den 30 maj är Du välkommen till Frilagret för vernissage, mingel och nya perspektiv på dagens media- och kulturlandskap. Det kommer att bjudas på alkoholfritt bubbel samt lättare tilltugg. Frilagrets café kommer även hålla öppet fram till klockan 18:00. Välkomna!

Presentation av utställning 17:30.

Datum: 2018-05-30

Tid: 17:00 - 20:00

Kategorier: Student

Arrangör: institutionen för kulturvetenskaper

Plats: Frilagret: Heurlins plats 1, Göteborg

Evenemangslänk: Läs mer om Behind the Screens Examensutställning

Kontaktperson: Elinor Jacobsson

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2018-09-06
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?