• Film philosophy 2018

[2018-07-06] Årets Film-philosophy konferensen är för den här gången över och det har varit många intressanta föreläsningar och spännande diskussioner.

• Kultur för alla!

[2018-05-29] Benjamin Emilsson fann rätt utbildning när han ¿bara testade att söka¿ genusinriktningen inom programmet KULTUR. Utbildningen har visat honom olika sidor av vad kultur är.

• Behind the Screens Examensutställning

[2018-05-29] Ett reportage om utställningen arrangerad av avgångsstudenterna från kandidatprogrammet Medier, Estetik och Kulturellt entreprenörskap.

• Mia Liinason tar plats i Sveriges unga akademi

[2018-05-28] Sveriges unga akademi är en tvärvetenskaplig akademi som arbetar med att ge unga forskare en stark röst i debatten.

• Sommarskolan besöker Humanisten

[2018-05-09] Göteborgs universitet har för andra året i rad ordnat sommarskola för nyanlända med flyktingbakgrund. Deltagarna får då ta del av de olika institutioner som finns på Göteborgs universitet och på så vis få en grundlig introduktion.